"Cro Cop" proti Franku Miru

Foto: Sherdog.com Mirko "Cro Cop" Filipović UFC
Najboljši hrvaški MMA borec Mirko "Cro Cop" Filipović bo v ring znova stopil 25. septembra, ko bo zamenjal poškodovanega Antonia Rodriga Nogueiro in se na UFC 119 boril proti Franku Miru.
Oglej si celoten članek

Britanski portal Fighters Only je v nedeljo popoldan na svoji spletni strani zapisal, da je nekdanji PRIDE in UFC prvak Antonio Rodrigo Nogueira, bolj znan kot Minotauro, zaradi poškodbe na treningu odpovedal borbo proti Franku Miru (13 zmag in pet porazov) na UFC 119. Brazilec naj bi moral počivati do konca leta. Kljub odpovedi Brazilca pa se bo Mir vseeno boril na UFC 119, ki ga bo gostil Indianapolis. Minotaura bo zamenjal Hrvat Mirko "Cro Cop“ Filipović. Slednji je po zadnji zmagi proti Patricku Barryju sicer razmišljal o odhod v pokoj, a očitno je Mir zadosten izziv, da bo vsaj še enkrat stopil v oktagon. Mir je sicer nekdanji UFC prvak, ki se lahko pohvali z zmagami proti tako izkušenim in predvsem kvalitetnim borcem kot so Cheick Kongo, Brock Lesnar, Tim Sylvia in Antoni Hardonk. Na kolena pa je spravil tudi Nogueiro. V svoji zadnji borbi pa je moral priznati premoč Shaneu Carwinu, ki ga je knock-outiral že v prvi rundi. Vsekakor bomo spremljali zanimivo borbo med dvema izkušenima borcema. Vsaj za zdaj pa je v manjši prednosti Američan, saj ima "Cro Cop“ le dober mesec za kvalitetno pripravo na borbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.