Cro Cop se bo poslovil v Areni

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mirko Filipović (27-10-2) se je v soboto v Las Vegasu poslovil z velikega odra. Dokončno pa se bo po pisanju hrvaškega Večernjega lista poslovil tako, kot se za legendo njegova kova spodobi – pred domačo publiko v nedvomno polni zagrebški Areni.
Oglej si celoten članek

Najboljši hrvaški MMA borec vseh časov Mirko Filipović bo vendarle še enkrat stopil v ring, preden dokončno reče: "Zbogom, MMA!" Veliki spektakel v Areni, ki je načrtovan za 11. december, organizira njegov nekdanji menedžer Orsat Zovko (s Cro Copom sta sodeloval med letoma 1998 in 2001). Ravno Zovko je tudi glavni “krivec” za zadnjo borbo Filipovića v Zagrebu, ko je 1. 9. 2000 v borbi po pravilih K-1 nokavtiral Stuarta Greena (glej video). "Nekako se bom poskušal zakrpati za to borbo. Človek se trudi, da mi priredi dostojno slovo," je Cro Cop izjavil za Večernji List.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.