Crosby, Getzlaf in Giroux kandidati za MVP

Foto: Reuters Sidney Crosby Foto: Reuters Ryan Getzlaf Foto: Reuters Claude Giroux
Vodstvo lige NHL je razkrilo imena treh hokejistov, ki se bodo v tej sezoni potegovali za lovoriko Hart.
Oglej si celoten članek

Nagrado, ki jo v NHL podeljujejo najkoristnejšemu igralcu rednega dela, bodo podelili 24. junija, zanjo pa se tokrat potegujejo Sidney Crosby iz Pittsburgha, Ryan Getzlaf iz Anaheima in Claude Giroux iz Philadelphie.

V prejšnji sezoni je nagrado dobil Washingtonov ruski zvezdnik Aleksander Ovečkin, Crosby je končal na drugem mestu. Trojica letošnjih kandidatov za nagrado je v rednem delu sezone kraljevala na lestvici najboljših strelcev. Crosby je zbral 104 točke (za 36 golov in 68 podaj, največ v ligi), Getzlaf 87 (dosegel je doslej največ golov v karieri, 31), Giroux pa 86 (28 golov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.