Crutchlow najspretnejši v dežju

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanski motociklist Cal Crutchlow (Honda LCR) je bil najhitrejši na današnjih kvalifikacijah pred nedeljsko VN Velike Britanije v Silverstonu.
Oglej si celoten članek

Drugi kvalifikacijski čas je v elitnem razredu motoGP dosegel Italijan Valentino Rossi (Yamaha), tretje pa Španec Maverick Vinales (Suzuki).

Španec Marc Marquez (Honda), vodilni v skupni razvrstitvi svetovnega prvenstva, je zasedel peto mesto. V zadnjem poskusu za izboljšanje kvalifikacijskega časa je na razmočeni stezi padel, a se pri tem ni resneje poškodoval.

V skupni razvrstitvi vodi Marquez (197 točk), drugi je Rossi (144), tretji pa Španec Jorge Lorenzo (138), ki je na današnjih kvalifikacijah dosegel deveti čas.

VN Velike Britanije, Silverstone, kvalifikacije:

1. Cal Crutchlow (LCR Honda) 2:19.265
2. Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP) +0.998
3. Maverick Viñales (Team Suzuki EcstaR) +1.249
4. Dani Pedrosa (Repsol Honda Team) +1.477
5. Marc Marquez (Repsol Honda Team) +1.514
6. Eugene Laverty (Aspar MotoGP Team) +1.556
7. Scott Redding (Octo Pramac Yakhnich) +1.809
8. Andrea Iannone (Ducati Team) +2.181
9. Jorge Lorenzo (Movistar Yamaha MotoGP) +2.422
10. Andrea Dovizioso (Ducati Team) +3.155

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.