Cruzeiro po desetih letih spet prvak

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Cruzeiro si je z zmago nad Vitorio zagotovil tretji naslov prvaka v zgodovini.
Oglej si celoten članek

Novi brazilski državni prvaki so že med polčasom izvedeli, da je drugouvrščeni Atlético Paranaense izgubil in da je njihova prednost na vrhu neulovljiva. Kljub temu so se nogometaši Cruzeira zbrali in z zmago s 3:1 proti Vitorii potrdili naslov najboljših v Braziliji.

Trener Cruzeira Marcelo Oliveira je navdušen nad letošnjo sezono ekipe iz Belo Horizonteja: "Težko je osvojiti brazilsko prvenstvo, veliko je dobrih ekip. Dobro smo delovali kot ekipa. Naše številke so impresivne in zelo sem vesel."

Za Cruzeiro, ki letos v ekipi nima tako zvenečih svetovnih imen kot nekatere druge ekipe, je to tretji naslov državnih prvakov v zgodovini. Pred tem so bili prvaki Brazilije leta 1966 in nazadnje leta 2003.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.