Cuadrado dočakal dolgoročno pogodbo

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski državni prvak in finalist lige prvakov Juventus iz Torina je svojemu kolumbijskemu igralcu Juanu Cuadradu ponudil dolgoročno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Osemindvajsetletni kolumbijski reprezentant se je v začetku leta 2015 iz Fiorentine preselil v Chelsea, ta pa ga je septembra istega leta posodil Juventusu. Nova pogodba ga s staro damo veže do 2020.

Juventus bo odškodnino v višini 20 milijonov evrov Chelseaju poravnal v treh obrokih od sezone 2017/18 naprej. "Po opravljenih sestankih in dogovorih v pogodbi, je bila naša obveza, da pridobimo registracijske pravice za Juana Cuadrada v popolnosti," so zapisali pri Juventusu, ki se bo 3. junija v finalu lige prvakov pomeril z Realom Madridom. Pogodba se Cuadradu pri Juventusu izteče 30. junija 2020.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.