Čudežna zmaga Kril nad Matejevimi

Foto: Žurnal24 Ruslan Salej in Matt Stajan Foto: Žurnal24 Veselje ob zmagi Red Wingsov Foto: Žurnal24 Jimmy Howard Foto: Žurnal24 Matt Stajan in njegovi soigralci Foto: Žurnal24 Tomas Holmstrom in Miikka Kiprusoff Foto: Žurnal24 Jimmy Howard Foto: Žurnal24 Niklas Hagman in Jimmy Howard Foto: Žurnal24 Nicklas Lidstrom in Miikka Kiprusoff
Henrik Zetterberg je izsilil podaljšek štiri sekunde pred koncem rednega dela, Nicklas Lidström je zadel v podaljšku in Detroit Red Wings so izvlekli čudežno zmago proti Mattu Stajanu in njegovim Calgary Flamesom.
Oglej si celoten članek

Sredi zadnje tretjine so Detroit Red Wings zaostajali z 2:4, nakar je z dvema zadetkoma (drugi le štiri sekunde pred koncem) podaljšek izsilil izkušeni Henrik Zetterberk. Ko je v podaljšku Mikko Kiprusoffa premagal Nicklas Lidström in Calgary Flames kanadskega Slovenca Matta Stajana, so padli s 5:4. "Za nas sta to dve veliki točki. Kazalo je, da ne bomo dobili niti ene," je poudaril trener Detroita Mike Babcock. Za Rdeča krila je to 13. zmaga na 18. tekmi sezone in tako so z 28 točkami vodilna ekipa zahodne konference (dve točki pred Los Angeles Kings našega Anžeta Kopitarja).

Liga NHL, tekme 21. 11.:

Atlanta Trashers : New York Islanders 2:1 (v podaljšku)
Antropov, Byfuglien; Grabner

Detroit Red Wings : Calgary Flames 5:4 (v podaljšku)
Zetteberg dva, Franzen, Lidstrom, Datsyuk; Iginla dva, Tanguay, Hagman

Anaheim Ducks : Edmonton Oilers 2:4
Ryan, Koivu; Gagner, Hall, Hemsky, Gilbert

Vancouver Canucks : Phoenix Coyotes 2:3
Ehrhoff, Glass; Pyatt dva, Upshall

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.