Čudežni Messi postal košarkar

Med številnimi pohvalami, ki jih je pred dnevi prejel Lionel Messi, je izstopala tista od njegovega trenerja Pepa Guardiole, ki je svojega varovanca primerjal z najboljšim košarkarjem vseh časov Michaelom Jordanom. Kako pa se Argentinec znajde pod obročem, lahko cel svet vidi v najnovejši reklami proizvajalca različnih dodatkov k prehrani.
Oglej si celoten članek

Leo Messi se v reklami v igri ena na ena v celotni nogometni opravi dobro drži vse do zadnjih sekund, ko mu nasprotnik prilepi "banano". A to ni ovira za Messija, ki v zadnji sekundi kar z levim volejem zadene trojko in se seveda veseli zmage.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.