Čudovita gesta dvakratnega svetovnega prvaka

Foto: Twitter
Šampion v pravem pomenu besede.
Oglej si celoten članek

Dirkač McLarna Fernando Alonso je na domači dirki v Barceloni izpolnil sanje mlademu navijaču.

Neznani fantič se je v soboto zelo razveslil osmega kvalifikacijskega časa njegovega najljubšega dirkača, posnetek slavja pa je bil obljavljen na uradnem Twitterju profilu tekmovanja.

Mladi navijač, oblečen v McLarnovo jakno, je bil nadvse vesel še ene dobre predstave Asturijca, ki kljub nekonkurenčnemu dirkalniku iz tedna v teden dokazuje, zakaj velja za enega najboljših dirkačev na svetu.

Posnetek je opazil tudi Alonso in se sam ponudil za srečanje z mladim navijačem. "Hej, F1, jutri pripeljite fanta v paddock," je sporočil organizatorjem. "Bomo videli, kaj se da narediti," so mu odogovorili.
 
Fanta so v nedeljo res pripeljalji v zakulisje, kjer se je družil s svojim idolom, s katerim sta se skupaj fotografirala, za piko na i pa je v dar dobil še njegovo kapo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.