Čudovita poteza Dončića po tekmi

Foto: Profimedia Luka Dončić
Slovenski košarkar žanje simpatije tudi s takšnimi potezami.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se je po manjših težavah z gležnjem vrnil na NBA parkete, z Dallasom je gostoval v Los Angelesu, kjer so se košarkarji iz Teksasa pomerili z ekipo Clippers. Slovenec, ki bo v četrtek dopolnil 20 let, je v statistiko vpisal četrti dvojni trojček v svoji NBA karieri, zbral je 28 točk ter 10 ulovljenih žog in podaj. Njegovo moštvo je vseeno izgubilo.

A Dončić ni navduševal le med tekmo, saj je po njej poskrbel še za eno izjemno potezo. Po dvoboju je namreč sezul čevlje, jih podpisal in jih izročil bolnemu otroku ter pri tem razveselil njega in njegove spremljevalce. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.