Curry zavpil na Dončića, ta je tako odreagiral

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Reakcija Slovenca je nasmejala nekatere ljubitelje košarke.
Oglej si celoten članek

Za viralen posnetek na socialnih omrežjih je na tokratni All-Star tekmi poskrbel že trenutek ob predstavljanju košarkarjev. Pri ekipi LeBrona Jamesa sta od članov prve peterke na parket že stopila Luka Dončić in Nikola Jokić, za njima pa se je gledalcem predstavil Steph Curry.

Ta se je pozdravljal s soigralci, Dončić in Jokić pa sta se zapletla v pogovor in prihajajočega zvezdnika moštva Golden State Warriors nista opazila. Steph Curry je zato malce 'povzdignil' glas, reakcija 22-letnega Slovenca, ki ga je dvakratni najkoristnejši igralec nekoliko prestrašil, pa je nasmejala kar nekaj navijačev. Ti so posnetek hitro delili na medmrežju.

Luka je kasneje na svoji drugi All-Star tekmi v ligi NBA, obe je zaradi glasov ljubiteljev košarke začel v prvi peterki, zbral po osem točk in podaj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.