Čustveni Messi jezno nad vodstvo kluba

Foto: Epa suarez messi
Pri Barceloni se očitno obeta burna sezona.
Oglej si celoten članek

Vodstvo katalonskega kluba se je odločilo, da ne sprejme zahteve Lionela Messija po odhodu iz kluba. Ta bo tako v Barceloni ostal vsaj do izteka trenutne pogodbe, ki se izteče po tej sezoni. Klub se je tako odločil za zelo tvegano potezo, saj bi v tem prestopnem roku še dobil zajetno odškodnino za Argentinca, že čez nekaj mesecev pa bi lahko superzvezdnik odkorakal brez omejitev. Najbližje naj bi bil selitvi v Manchester City.

Številni navijači Barcelone še upajo, da se bi Messi v tem obdobju premislil in ostal zvest okolici, ki zanj pesti stiska že vrsto let. A maneverskega prostora je vse manj, Argentinca je zdaj razburil tudi odhod njegovega prijatelja Luisa Suareza, ki bo po šestih letih igranja za Barco kariero nadaljeval pri madridskem Atleticu.

"Zaslužili ste si odpoved. Luis je eden največjih nogometašev v zgodovini kluba, naredil je velike stvari za klub in bil uspešen tudi individualno. Ni si zaslužil, da ga tako odženete. Resnica pa je, da me pri Barceloni nič več ne preseneča," je na svojem instagramu zapisal Messi in tako na socialnem omrežju še enkrat več skušal obračunati z vodilnimi možmi kluba.

"Ko sem danes vstopal v garderobo, sem pričakoval normalen dan, a sem bil presenečen. Neizmerno težko bo, ker te ne bom videval dan za dnem. Tako na treningih, kot na zelenici. Zelo te bomo pogrešali. Skupaj sva v ekipi preživela vrsto let, imela sva nešteto skupnih večerij, spoznala sva veliko ljudi. Doživela sva veliko reči, ki jih nikoline bom pozabil. Čudno te bo videti v drugem dresu, še težje se s tabo boriti na nasprotnih straneh. Zaslužil si si slovo, ki bi bilo dostojno legendi kluba. Želim ti vse najboljše v tvojem novemm izzivu. Rad te imam. Vidiva se kmalu, prijatelj," pa je Artgentinec sporočil Urugvajcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.