Da Dončić ne zna skočiti? Pomislite še enkrat!

Foto: Print Screen luka dončić
Luka Dončić je v svoji debitantski sezoni onkraj Atlantika postregel s kar nekaj atraktivnimi potezami.
Oglej si celoten članek

Ob selitvi najboljšega evropskega košarkarja v ligo NBA so imeli ameriški strokovnjaki največ pomislekov glede njegovih atletskih sposobnosti. Ti pomisleki so kmalu izpuhteli, saj je 20-letni novinec zelo hitro dokazal, da se lahko kosa s svojimi tekmeci.

Obrača glave Dončić nor na copate, njegova zbirka vas bo osupnila

Dončić resda nima izjemnega odriva in ne sodi med najbolj eksplozivne košarkarje v ligi, a je kljub temu v pretekli sezoni nanizal kar nekaj vrhunskih zabijanj.

Na eni izmed tekem se je celo odzval na kritike, da nima odriva, ko je po zabijanju izrekel: "Kdo pravi, da ne znam skočiti?"

V nadaljevanu sezone je tudi sam podžigal šale na svoj račun z napovedjo, da se bo udeležil tekmovanja v zabijanju. To se kajpak ni zgodilo.

Užaljen? Kje pa! Dončić še podžgal šale na svoj račun

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.