"Dajte mi že pofu... mir"

Foto: EPA
Foto: EPA
Lionel Messi je očitno izgubil potrpljenje z navijači argentinske reprezentance.
Oglej si celoten članek

Večino časa vljudni Lionel Messi je naposled le priznal, da ga jezijo kritike, ki letijo na njegov račun ob igranju za argentinsko reprezentanco. Nekateri navijači so mnenja, da se zvezdnik v izbrani vrsti trudi precej manj kot pri Barceloni.

"Prišli smo v finale svetovnega prvenstva, imeli celo lepše priložnosti od Nemčije, a smo izgubili v podaljšku. Bili smo tudi v finalu Cope Americe, kjer smo izgubili po streljanju enajstmetrovk. Izjemno me razjezi, ko ljudje kritizirajo brez vsakega razmišljanja. Pustite me pofu... pri miru. Pa saj nismo izpadli v drugem krogu," je v intervjuju za Tyc Sports dejal Messi.

Ta je moral razložiti tudi svoje neprepevanje himne. "Tako sem se odločil. Ni mi je treba peti, da bi jo čutil," je povedal zvezdnik, ki se sicer že veseli novih nastopov za izbrano vrsto. Že junija bo na vrsti nova Copa America "To bo zelo lepo, reprezentanca je vedno moja prioriteta."

Petinštirideseto Copo bodo sicer gostile ZDA. Tekmovanje bo potekalo od 3. do 26 junija, Copa America pa bo na svojo stoto obletnico prvič izvedena zunaj Južne Amerike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.