Dakar vzel dve življenji

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Tudi letošnji reli Dakar je zahteval smrtni davek. Življenja sta izgubila dva vzdrževalca, ki ju je v dveh med seboj nepovezanih dogodkih ubila elektrika.
Oglej si celoten članek

Na enem od najtežjih vzdržljivostnih relijev na svetu, reliju Dakar, ki je tretjič v Južni Ameriki, je smrt že vzela svoj davek. Življenje sta izgubila dva vzdrževalca, ki ju je v dveh med seboj nepovezanih dogodkih ubila elektrika.

46-letni moški je v kraju Copiapo izgubil življenje med postavljanjem plakatov, s katerimi so nameravali izraziti dobrodošlico udeležencem relija. Kovinsko ogrodje se je zapletlo v visokonapetostni kabel, kar je bilo usodno za nesrečnega moškega.

Drugega moškega je elektrika ubila v mestu Arica med postavljanjem odra, s katerega naj bi predsednik Čila Sebastian Pinera nagovoril množico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.