Dal dva gola in odšel v bolnišnico na porod

Foto: twitter Ryan Colclough
Nogometaš Wigana je imel večer iz sanj.
Oglej si celoten članek

Wigan, ki je v sezoni 2012/13 presenetljivo osvojil FA pokal z zmago nad Manchester Cityjem, a nato izpadel iz Premier League, trenutno nastopa b Division One. V tretjeligaškem razredu angleškega nogometa se je tokrat pomeril Z Doncastrom, posebno zgodbo pa je ob zmagi s 3:0 zapisal Ryan Colclough.

"Na polčasu smo dobili sporočilo, da je njegovi ženi odtekla voda. Rojevanje se je začelo in on je bil z mislimi že tam," je dejal pomočnik trenerja pri Wiganu Leam Richardson.

Colclough, ki se je med strelce vpisal že tik pred odhodom na glavni odmor, je svoj drugi zadetek na dvoboju dosegel v 58. minuti, nato pa je bil na začudenje navijačev, ki še niso izvedeli vesele novice, zamenjan. Nogometaš se je nemudoma odpeljal v bolnišnico in še v dresu prisostvoval rojstvu novorojenega sina.

Kakšen teden! Vučkić dobil hčerko in zadel za zmago

Prisrčno fotografijo je na twitterju objavil kar predsednik kluba David Sharpe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.