Dallas favorit, da pripelje Antetokounmpa

V Teksasu si želijo ustvariti mega moštvo.
Oglej si celoten članek

Brian Scalabrine, nekdanji NBA košarkar, ki trenutno opravlja vlogo analitika pri televiziji NBC Sports Boston, je povzročil precej nemira pri ameriških ljubiteljih košarke.

Bivši član NBA ekip New Jersey Nets, Boston Celtics in Chicago Bulls, ki je po igralski karieri nekaj časa bil tudi pomočnik glavnega trenerja pri Golden State Warriors, je namreč mnenja, da je glavni favorit za podpis naslednje pogodbe z Giannisom Antetokounmpom franšiza iz Dallasa, če se zvezdnik odloči za menjavo kluba. 

Najkoristnejšemu igralcu minule sezone sicer naslednje leto poteče pogodba z Milwaukeejem. V primeru novega neuspeha v tokratni končnici, Bucks po prvi tekmi drugega kroga play-offa z 0:1 v zmagah zaostajajo proti Miamiju, bi Grk verjetno resno razmišljal tudi o selitvi iz zvezne države Wisconsin.

O podobnem scenariju so se sicer razpisali že tudi nekateri grški mediji. O prednostih selitve Giannisa v Dallas so razglabljali pri grški Gazetti. Po njihovem mnenju so Mavericks sposobni pokriti finančne zahteve Antetokounmpa, evropski trojček z Luko Dončićem in Kristapsom Porzingisom, ki naj bi si ga zelo želel tudi lastnik franšize Mark Cuban, bi takoj sodil med zelo resne kandidate za naslov, Teksas pa je s svojimi davčnimi olajšavami tudi najugodnejša rešitev za grškega zvezdnika po finančni plati.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.