V Dallasu molčijo, Dončićevo stanje ni nedolžno

Foto: Twitter Luka Dončić poškodba
Nastop slovenskega košarkarja na petkovi tekmi s Houston Rockets je pod velikim vprašajem.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je na četrtkovem treningu njegovega moštva Dallas Mavericks obnovil poškodbo desnega gležnja, poročajo ameriški mediji. Gre za isti gleženj, zaradi katerega je letos izpustil že štiri tekme.

Nova okrepitev "Z Lukom sva lahko smrtonosna."

Trener Rick Carlisle ni razkril nobenih konkretnih podrobnosti o stanju prvega zvezdnika, novinar Athletica Tim Cato pa je poročal, da so v moštvu delovali "zelo zaskrbljeno". Več bo znanega že jutri. "Ne vem, kakšen je njegov status. Vsi upamo, da bo z njim vse v redu," je dejal Carlisle.

Kamere so v zakulisju ujele tudi slovenskega čudežnega dečka, njegova govorica telesa pa je bila vse prej kot spodbudna.

Dallas, peta ekipa na zahodu, bo v petek gostoval pri Houston Rockets. Tekma bo odločala o petem mestu na lestvici, saj ima šestouvrščeni Houston enak izkupiček kot njegov naslednji nasprotnik (29-18). V soboto se bodo telički vrnili v American Airlines Center, kamor prihaja Atlanta Hawks.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:00 30. Januar 2020.

    BRAVO👠👡💎.Tko,za enh 4 mesece,da je mir od njega.

  • 21:58 30. Januar 2020.

    Res je šok, ko tele piše o žrebičkih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.