Dallas v goste, Dončić ostal doma, tako dolgo bo manjkal

Foto: twitter Bleacher Report NBA Luka Dončić
Luka Dončić ne bo zaigral proti Milwaukeeju.
Oglej si celoten članek

Košarkarje Dallasa v naslednjih dneh čakajo dvoboji z najboljšimi ekipami vzhodne konference, prvo tekmo bodo odigrali pri najboljšem moštvu lige NBA. Milwaukee je doslej zbral 24 zmag in le tri poraze. 

Po poškodbi proti Miamiju, ko jo je skupil že v drugi minuti, na letalu proti severu tokrat ni bilo Luke Dončića. Medtem ko so njegovi soigralci odpotovali v Milwaukee, je mladi slovenski zvezdnik ostal v Dallasu.

"Rick Carlisle je dejal, da Luka Dončić ne bo odpotoval v Milwaukee, Mavs bodo jutri zvečer igrali proti Bucks. Luka bo ostal na zdravljenju v Dallasu," je na svojem twitter računu sporočil novinar Dwain Price.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:53 15. December 2019.

    Bo saj nekaj dni mir s propagando,al pa tud ne.Saj je bilo samo Dončić,Kris,plin pa Greta.Že prav vsiljive novice.

  • ode
    20:43 15. December 2019.

    V tem tempu je bilo jasno, da se bo slejkoprej polomil. Če se ne bi sam, bi ga pa drugi.

  • 19:49 15. December 2019.

    Upajmo, da dokončno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.