Dan po sestanku s šefi ekip pozitiven na koronavirus

Foto: Epa aurelio de laurentiis
Potencialne posledice okužbe kontroverznega predsednika Napolija za zdaj še niso jasne.
Oglej si celoten članek

Predsednik italijanskega nogometnega prvoligaša iz Neaplja Aurelio De Laurentiis je dan po sodelovanju na sestanku šefe klubov v italijanski prvi ligi serie A oddal pozitiven test na koronavirus, je klub potrdil v četrtek, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Serie A je v sredo gostila srečanje s predstavniki 20 klubov lige v Milanu. Odločeno je bilo, da se s pomočjo zunanjih vlagateljev ustanovi novo podjetje za trženje medijskih pravic.

Potencialne posledice okužbe De Laurentiisa za moštvo Napolija niso bile takoj jasne. Ekipa trenerja Gennara Gattusa bo novo sezono odprla 20. septembra v gosteh pri Parmi.

Foto: Epa Aurelio De Laurentis

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.