Danilo za več kot 30 milijonov v Real

Foto: EPA
Foto: EPA
Evropski prvak Real Madrid je podpisal šestletno pogodbo z Brazilcem Danilom, prestop iz Porta pa naj bi bil vreden 31,5 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

"Real in Porto sta dosegla dogovor, Danilo se nam bo pridružil naslednjo sezono in bo v klubi do konca junija 2021," so sporočili iz madridskega Reala.

Triindvajsetletni Brazilec je prišel v Porto iz Santosa leta 2012 in je osvojil dva portugalska naslova državnega prvaka, Porto pa je prišel tudi do četrtfinala letošnje lige prvakov, kjer se bo pomeril z Bayernom iz Münchna.

Bočni branilec Danilo je z Brazilijo osvojil srebro na olimpijskih igrah leta 2012 v Londonu, v članski reprezentanci pa je postal stalni član ekipe, odkar je selektorske naloge prevzel Dunga po razočaranju na lanskem domačem svetovnem prvenstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.