Dario Zahora v Interblocku

Foto: Žurnal24 Dario Zahora bo v letošnji sezoni nosil dres Interblocka.
V zadnjem trenutku se je ljubljanskemu moštvu pridružil hrvaški napadalec Dario Zahora, ki bo za Interblock lahko nastopil že na sredini tekmi superpokala proti Domžalam.
Oglej si celoten članek
 

Poglejte še ...

Video: Domžale in Interblock pred superpokalom

Nogometni klub Interblock je na svoji spletni strani objavil, da so v svoje vrste privabili Daria Zahoro . V prejšnji sezoni je nastopal za državne prvake iz Domžal , sicer pa prihaja iz nogometne šole zagrebškega Dinama. Barve Interblocka s številko 10 na hrbtu bo branil v prihajajoči sezoni, pravico nastopa pa bo imel že na sredini tekmi superpokala proti Domžalam. Ob Zahori se je klubu pridružil tudi Mehmedalija Čović , član reprezentance Bosne in Hercegovine do 21 let. Čović, ki igra na položaju branilca, bo za Interblock nastopal kot posojen igralec belgijskega Genta.


Joc Pečečnik je poskrbel za nov odmeven prestop na slovenski nogometni sceni. © Saša Despot

 
NK Interblock vse bolj zre v prihodnost, zato je svoje vrste okrepil tudi z nekaterimi obetavnimi slovenskimi igralci, ki nastopajo za mlajše reprezentančne selekcije. Mednje sodijo Josip Iličić , član slovenske reprezentance U19, ki v Ljubljano prihaja iz Bonifike, Robert Berić , ki prihaja iz Krškega in je član slovenske izbrane vrste do 17 let, ter Damir Čehić , ki nastopa za slovensko reprezentanco U17, prihaja pa iz Gorice. NK Interblock se kadrovsko krepi tudi na trenerskih mestih. S klubom je namreč štiriletno profesionalno pogodbo podpisal priznani trener Borivoje Lučić , ki bo odslej trener mladincev. S svojimi bogatimi izkušnjami je vsekakor zagotovilo za kakovostno delo in napredek v mlajših selekcijah Interblocka. Lučić je bil pred tem trener članske ekipe Primorja in Gorice, velik del trenerske kariere pa je vodil tudi mlajše selekcije omenjenih klubov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.