Datome končal z nastopi

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanska košarkarska reprezentanca bo do konca evropskega prvenstva igrala brez kapetana Luigija Datomeja.
Oglej si celoten članek

Košarkar Fenerbahčeja, ki je v Turčijo prestopil iz ekipe Boston Celtic, se je poškodoval na tekmi z Islandijo, magnetna resonanca pa je pokazala, da je poškodba mišice na levi nogi hujša, kot se je sprva mislilo.

"To je za nas velika izguba. A žal ni edina težava. Poškodovan je tudi Marco Belinelli, ne vem, ali bo na današnji tekmi s Španijo sposoben igrati," je zaskrbljen italijanski selektor Simone Pianigiani.

Italija je v prvih dveh tekmah prvenstva, na katerem igra v skupini B v Berlinu, Islandijo premagala z 71:64, z 87:89 pa izgubila proti Turčiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.