David! David! David!

Foto: Žurnal24 David Beckham z LA Galaxy v Wellingtonu.
David Beckham je z LA Galaxy odigral prijateljsko srečanje proti novozelandski ekipi Wellington Phoenix in slavil zmago s 4:1. 32000 gledalcev je pred tekmo vzklikalo Davidovo ime.
Oglej si celoten članek

Beckham - na svoj račun so prišle tudi novozelandske navijačice. © AFP

 
David Beckham je bil zvezda večera v Wellingtonu na Novi Zelandiji, kjer je s svojimi Los Angeles Galaxy zaigral na prijateljskem srečanju proti gostiteljem Wellington Phoenix . Kalifornijčani so zmagali s 4:1. V 76. minuti je Beckham, ki je igral vseh 90 minut, zadel z enajstih metrov in tako navdušil 32000 gledalcev, ki je na srečanje prišlo predvsem zato, da bi videli angleškega nogometnega zvezdnika. Na začetku tekme so domači navijači glasno vzklikali Davidovo ime. Wellington, kjer se zanimajo bolj ali manj zgolj za ragbi, je dva dni dihal z Beckhamom, saj si je že petkov trening Los Angelesa ogledalo 20.000 ljudi. Avstralsko-novozelandsko turnejo so Kalifornijčani sicer začeli s porazom s 3:5 proti Sydneyu . V ponedeljek se vračajo domov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.