David Luiz se vrača v London!

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski nogometni reprezentant David Luiz se po dveh letih vrača iz Paris Saint Germaina v Chelsea, s katerim je sklenil triletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Chelsea je za 29-letnega branilca odštel 32 milijonov funtov (37,6 milijona evrov), 18 milijonov manj, kot je PSG zanj plačal Chelseaju leta 2014.

"Navdušen sem, da sem se vrnil v Chelsea. Iz prvega obdobja imamo fantastično zgodbo. Rad bi pomagal ekipi in Antoniu Conteju doseči veliko uspehov. Z navijači sem zmeraj imel lep odnos. Veselim se, da bom spet oblekel modri dres na Stamford Bridgeu," je za Chelseajevo spletno stran povedal Luiz.

Luiz je v dveh letih pri PSG osvojil devet lovorik, od leta 2014 je s klubom osvojil vse, kar se je dalo na francoskih tleh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.