David ustavil pohod JJ

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Španec David Ferrer je zmagovalec teniškega mastersa v Parizu z nagradnim skladom 3,83 milijona dolarjev. Četrti nosilec pariškega turnirja je v obračunu za naslov s 6:4 in 6:3 premagal Poljaka Jerzyja Janowicza, ki se je do finala prebil iz kvalifikacij.
Oglej si celoten članek

David Ferrer je osvojil sedmi naslov v letošnjem letu, prvega na turnirjih serije masters in osemnajstega v karieri. Španec je z zmago bogatejši za 479.000 evrov in 1000 točk za novo lestvico ATP, Jerzy Janowicz pa je zaslužil 234.865 evrov in 600 točk.

Pariz, masters ATP (3,83 mio USD):
finale:
David Ferrer (Špa/4) - Jerzy Janowicz (Pol) 6:4, 6:3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.