De Bruyne bo manjkal šest tednov

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometni zvezdnik angleškega prvoligaša Manchester Cityja Kevin De Bruyne bo zaradi poškodbe kolena in gležnja manjkal šest tednov, je sporočil njegov agent.
Oglej si celoten članek

Belgijski vezist Kevin de Bruyne se je poškodoval na ligaški tekmi proti Evertonu. Manchester City je napredoval s skupnim izidom 4:3. 

Zdravniški pregledi so pokazali, da si je poškodoval vezi, Patrick de Koster, agent belgijskega zvezdnika, pa je potrdil, da bo De Bruyne manjkal šest tednov.

"Kevin je žalosten. Njegove sanje so, da igra nogomet. Med drugim bo manjkal v finalu ligaškega pokala, v ligi prvakov. Toda zaveda se, da je City dobra ekipa, preostali igralci bodo dali od sebe vse, kakšno tekmo bodo zmagali zanj," je povedal de Koster.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.