De Gea bližje podaljšanju kot Realu

Foto: EPA
Foto: EPA
Van Gaal nanj v zadnjih tednih ni računal, nato mu je "spektakularno" razpadel veliki prestop v Real, po vsem tem pa bo De Gea najbrž še podaljšal pogodbo z Unitedom.
Oglej si celoten članek

Pri tako želenem prestopu v Real Madrid so odločale minute, na koncu pa se je vse zaključilo s "spektakularnim kolapsom", drama pa se nadaljuje z medsebojnimi obtožbami Manchester Uniteda in belega baleta, medtem ko je zlomljeni David de Gea do torkovih jutranjih ur nemočno postopal po ulicah domačega Madrida.

De Gea se je nato na zahodu prestolnice pridružil zboru reprezentance, kjer lahko počasi pozabi na vse neprijetne dogodke zadnjih nekaj tednov. Cilj je povratek v vrhunsko formo, njegov agent Jorge Mendes pa ima cilj, da se maksimalno osredotoči na prihodnost v Unitedu, zato je po poročanju španskih medijev blizu tudi - podaljšanje pogodbe z "rdečimi vragi".

"To je edina prava pot. Moramo ga vrniti na zelenico," je sporočil slavni agent, ki mu je najbilj cenjeni varovanec nedavno podaril njegov lastni grški otok.

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.