De Gea junak zmage nad Barcelono

Foto: EPA (Manchester United - Barcelona) Foto: EPA (Manchester United - Barcelona) Foto: EPA (Manchester United - Barcelona) Foto: EPA (Manchester United - Barcelona) Foto: EPA (Manchester United - Barcelona) Foto: EPA (Manchester United - Barcelona) Foto: EPA (Manchester United - Barcelona) Foto: EPA (Manchester United - Barcelona) Foto: EPA (Manchester United - Barcelona) Foto: EPA (Manchester United - Barcelona)
V Santa Clari v Kaliforniji sta se v okviru priprav v prijateljski tekmi pomerila dva velikana svetovnega klubskega nogometa. Manchester United je bil s 3:1 boljši od zmagovalcev Lige prvakov Barcelone.
Oglej si celoten članek

Angleški klub je v vodstvo v 10. minuti tekme popeljal Wayne Rooney, prednost pa je v drugem polčasu povečal Jesse Lingard. Barcelona je zaostanek znižala v 89. minuti z golom Rafinhe, končni izid pa je nekaj minut kasneje postavil Adnan Januzaj.

Za Barcelono nista nastopila njihova največja zvezdnika Lionel Messi in Neymar. Za Manchester je to tretja zmaga v treh tekmah na ameriški turneji, na zadnji v nizu bodo v Chicagu 29. julija igrali proti Paris Saint-Germainu. Podrobnosti tekme med rdečimi vragi in Katalonci si lahko preberete TUKAJ.

Na prijateljski tekmi sta se pomerila tudi francoski PSG in aktualni angleški prvak Chelsea. Odlično predstavo je prikazal belgijski vratar modrih Thibaut Courtois. Po rednem delu srečanja je bil rezultat poravnan na 1:1, loterija pa je pripadla angleškemu velikanu. Več o tekmi si preberite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.