De Gea na zdravniškem pri Unitedu!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Manchester United bo še danes dobil naslednika nezamenljivega Nizozemca Edwina van der Sarja. Po šestih mesecih špekulacij bo 20-letni vratar Atlética Madrida, David de Gea, podpisal pogodbo z rdečimi vragi. V ponedeljek popoldne je prispel v Manchester, kjer je že opravil zdravniški pregled. Danes novega nogometaša dobijo tudi pri Real Madridu.
Oglej si celoten članek

Mladi španski vratar David de Gea je v ponedeljek popoldne opravil zdravniški pregled, kar je bila zadnja ovira pred prestopom k Manchester Unitedu. Ob prihodu v zasebno bolnišnico so ga varnostniki skrivali za belo plahto, a neuspešno. Po poročanju Daily Maila bodo rdeči vragi njegovemu matičnemu klubu Atléticu Madridu plačali slabih 20 milijonov evrov. De Gea bo tako postal tretji nakup Sira Alexa Fergusona pred začetkom nove sezone, s prihodom Španca pa bo Škot prebil magično mejo 50 milijonov funtov.

 

“Zelo sem vesel te novice, saj je David izjemen vratar. Ko bo postalo uradno, bo začel delati na tem, da tudi v Premier League pokaže, kako dober vratar je,” je njegov prihod ocenil vratar Liverpoola Pepe Reina. "Vem, da Atlético išče vratarja, ampak jaz barv ne bom menjal. Imam petletno pogodbo in sem zadovoljen pri Liverpoolu," pa je še zavrnil špekulacije o morebitni vrnitvi v svoje rojstno mesto. Bo De Geo tam zamenjal Samir Handanović? Treba bo počakati.

V Madridu je bilo sicer pestro tudi brez Reine, saj je na letališče Barajas priletel Francoz Raphael Varane, ki bo postal novi nogometaš Real Madrida. 18-letni branilec Lensa bo po opravljenem zdravniškem pregledu na Santiagu Bernabéu podpisal pogodbo do leta 2016.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.