De Gea rekel ''ja'' Real Madridu

Foto: EPA
Foto: EPA
David de Gea naj bi po poročanju španskih medijev pristal na selitev k Real Madridu, kjer bi zamenjal veterana Ikerja Casillasa. Eden od razlogov naj bi bil tudi slab odnos z Louisom van Gaalom.
Oglej si celoten članek

Novinar španskega televizijskega programa La Sexta trdi, da David de Gea v prihodnji sezoni ne bo igral za Manchester United. Čuvaj mreže naj bi namreč pristal na selitev na Santiago Bernabéuu, če bo Real Madridu uspelo ugoditi zahtevam angleškega prvoligaša.

''David de Gea je rekel 'ja' Real Vratar Manchester Uniteda želi v prihodnji sezoni obleči Realov beli dres. Manjka samo še dogovor med obema kluboma,'' trdi Josep Pedrerol.

Real bi z De Geo dobil dolgoročno zamenjavo za Ikerja Casillasa, ki bo po besedah trenerja Carla Ancelottija ostal član kraljevega kluba.

Mediji o prihodnosti španskega vratarja, ki se je rdečim vragom pridružil leta 2011, špekulirajo že več mesecev, zato bo De Gea prav gotovo osrednja saga poletnega prestopnega roka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.