De Gea v United, Sanchezov ne Cityju

Foto: EPA
Foto: EPA
Zdaj je tudi uradno: Manchester United se je z madridskim Atleticom dogovoril o prestopu vratarja Davida de Gee. Dvajsetletni Španec je podpisal petletno pogodbo. Brez želene okrepitve pa bo ostal Manchester City, saj si Alexis Sanchez želi v Barcelono.
Oglej si celoten članek

"Zelo sem ponosen in komaj že čakam, da zaigram. Ko te povabi tako velik klub, kot je Manchester United, si seveda lahko zelo, zelo vesel. Biti član takšnega kluba je privilegij," je za uradno spletno stran rdečih vragov povedal dosedanji član Atletica David De Gea, ki bo pred vrati angleškega prvaka poskušal zapolniti vrzel po upokojitvi Nizozemca Edwina van der Sarja. Po poročanju angleških medijev višina prestopa znaša približno 20 milijonov evrov. De Gea je po Philu Jonesu in Ashleyju Youngu tretja okrepitev Manchester Uniteda v poletnem prestopnem roku. Skupno naj bi na Old Traffordu za okrepitve zapravili 50 milijonov funtov.

Sanchezov ne Man Cityju

Še naprej ni jasna destinacija Čileca Alexisa Sancheza. Bil je tik pred prestopom iz Udineseja v Barcelono, nakar se je v igro vključil Manchester City in povsem zapletel situacijo. A očitno fanta bolj mika katalonski klub, saj je dejal, da ali ostane v Vidmu ali pa gre v Barcelono. "Govoril sem z Alexisom in želi si v Bercelono. Tako smo se odločili, da se umaknemo iz pogajanj za nakup tega igralca, pa čeprav smo dali nekaj zelo resnih ponudb zanj," je razkril trener Cityja, Roberto Mancini. Barcelona in Udinese sta se pred časom dogovorila za 40 milijonski prestop, a Katalonci bi plačali 27 milijonov, razliko bo poravnali s kakšnim igralcem, ki bi ga poslali v obratno smer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.