De Gea že prodaja hišo v Angliji

Foto: EPA
Foto: EPA
Po pisanju nekaterih angleških medijev dosedanji vratar Manchester Uniteda David De Gea že prodaja hišo pred selitvijo v Madrid.
Oglej si celoten članek

David De Gea je zelo blizu selitvi k madridskemu Realu, španski vratar naj bi že prodajal svojo hišo v Altrinchamu. Cena za nakup nepremičnine, ki vključuje tudi savno, telovadnico, domači kino, igralno sobo, znaša 2,75 milijona funtov (3,87 milijona evrov).

Španski mediji so prav tako že kar nekaj časa prepričani, da je selitev mladega Španca le še vprašanje časa. De Gea sicer vstopa v zadnje leto svoje pogodbe z Manchester Unitedom, pr rdečih vragih pa najverjetneje ne bodo tvegali, da izjemnega vratarja po koncu naslednje sezone izgubijo brez odškodnine. V zadnjih dneh se kot najverjetnejši menjavi za španskega reprezentanta omenjata Nizozemec Jasper Cillessen (Ajax) in Francoz Hugo Lloris (Tottenham). 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.