De Gea znova ''obvisel''

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Potem ko je v zraku obvisel njegov prestop k Real Madridu, je Davidu de Gei ''hrbet obrnil'' tudi reprezentančni kolega Cesc Fábregas.
Oglej si celoten članek

Španska nogometna reprezentanca je na sedmi kvalifikacijski tekmi za nastop na Euru 2016 v Oviedu premagala Slovaško (2:0).

V 67. minuti je domači selektor Vicente Del Bosque iz igre potegnil Cesca Fábregasa, ki ga je zamenjal Santi Cazorla.

Nekdanji nogometaš Barcelone se je po odhodu z igrišča rokoval s celotno špansko klopjo, razen z Davidom de Geo.

Trenutek so zabeležile televizijske kamere in posnetek je hitro zaokrožil po družabnih omrežjih, kjer so se pojavila ugibanja o odnosu med zvezdnikoma Chelseaja in Manchester Uniteda.


Namigovanja so, kot kaže, dosegla tudi oba nogometaša, ki sta se odločila, da bosa vse skupaj razčistila z objavo skupne fotografije. ''Vse je v redu, fantje,'' sta zapisala.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.