De Rossi: "Pri Man Unitedu bi že naredil samomor"

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski reprezentant Daniele de Rossi je poleti zavrnil ponudbo Manchester Uniteda, česar sedaj nikakor ne obžaluje.
Oglej si celoten članek

Trenutno šele sedmouvrščena ekipa v Premier league, Manchester United, je avgusta, med mrzličnim iskanjem centralnega vezista, poslala ponudbo za enega od talismanov Rome, Danieleja de Rossija. Rimljan je zavrnil prestop na Old Trafford.

Glede na trenutno stanje obeh ekip je De Rossi vesel, da je ostal na Olimpicu. "Sinovi volkulje" so trenutno namreč drugi v Serie A, v nedeljo zvečer bodo v Torinu igrali derbi vrha lestvice proti Juventusu, ki jim beži za pet točk. Medtem je Man Utd enajst točk za vodilnim Arsenalom.

Spet steguje prste na Goodison Park

"Še dobro, da se nisem odločil za prestop v Manchester, ker bi sedaj že storil samomor," je nogometaševo izjavo prenesel Corriere dello Sport. Robustni vezist je sicer resno razmišljal o spremembi okolja, a so prevladali pomisleki. "Poleti se nisem počutil dobro, nisem prepoznal samega sebe v razmerju do navijačev in soigralcev," je De Rossija še citiral rimski športni časnik.

Medtem se aktualni prvaki Anglije še vedno ukvarjajo z iskanjem vezista. Potem, ko se je Galatasaray uvrstil v osmino finala Lige prvakov in je tako splahnela možnost podpisa Wesleya Sneijderja, se David Moyes spet ozira k nekdanjim delodajalcem. Med željami sta Ross Barkley in tudi bočni nogometaš Leighton Baines, obema naj bi Everton že "nalepil" ceno višjo od 30 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.