Debevec peti na EP

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Slovenski strelec Rajmond Debevec je na evropskem prvenstvu v Osijeku zasedel peto mesto v disciplini velikokalibrska puška leže na 300 metrov.
Oglej si celoten članek

Debevec je na strelišču Pampas zadel 597 krogov, pred njim pa so se uvrstili Šved Anders Brolund (599), Švicar Marcel Bürge, Francoz Valerian Sauveplane (oba 598) in Šved Johan Gustafsson (597).

Na današnji tekmi je nastopil tudi Robi Markoja in s 590 krogi zasedel 26. mesto, medtem ko se Dušan Ziško prek eliminacij ni prebil na glavno tekmo. Slovenija je v ekipni konkurenci zasedla deseto mesto (1770), zmagala je Francija pred Švedsko (obe 1788) in Dansko (1783).

Renata Oražem je z velikokalibrsko puško v trojnem položaju na 300 metrov zasedla 12. mesto. Oražmova je zadela 570 krogov. Zlato kolajno je osvojila Estonka Anžela Voronova (586), srebrno Poljakinja Karolina Kowalczyk (582), bronasto pa Ukrajinka Lesia Leskiv (581).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.