Debi Zajca in Muršaka

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Liga Ebel. Telemach Olimpija prvič z NHL-ovcem Janom Muršakom gostuje pri novincu v ligi.
Oglej si celoten članek

Hokej na ledu. “Dornbirn ima dobro ekipo. Fantom sem dejal, naj na vsaki tekmi dajo vse od sebe. Moramo biti tudi disciplinirani, saj je težko zmagovati s kazenske klopi,” je pred 7. kolom razširjenega avstrijskega prvenstva dejal začasni trener zmajev Bojan Zajc, ki je med tednom zamenjal Finca Heikkija Mälkiäja. Nekdanji slovenski reprezentant je dodal: “Prihod Jana Muršaka je velik plus za nas.”

Slovenski NHL-ovec bo tako nocoj prvič zaigral v ligi Ebel. “Ligo poznam, že nekaj časa spremljam rezultate v njej, poznam pa tudi nekaj igralcev v vsakem moštvu. Lockout mi ponuja lepo priložnost za dokazovanje v Ljubljani. Za zdaj je vse zelo v redu,” pa je pred dvobojem z Dornbirnom dejal Muršak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.