Debitiral pri 33 letih, zaustavil velikana in se razjokal

Foto: Profimedia David Martin
Junak ni uspel skriti čustev.
Oglej si celoten članek

Nogometaši West Ham Uniteda so v zadnjem kolu angleške Premier League gostovali na Stamford Bridgu pri Chelseaju in presenetljivo zmagali z 1:0. Junak dvoboja je bil 33-letni vratar David Martin, ki je večkrat zaustavil nalete domačih nogometašev.

Čuvaj mreže, ki je v svoji karieri nastopal za Wimbledon, MK Dons, Liverpool in Millwall, do tokratnega dvoboja še nikoli ni zaigral v Premier League, tokrat pa mu je trener Manuel Pellegrini namenil prednost pred Robertom. In popolnoma zadel z izbiro, saj je Martin nogometaše Chelseaja spravljal v obup.

Po zadnjem sodnikovem žvižgu je vratar padel na kolena in začel jokati. Obkrožili so ga soigralci in mu čestitali za predstavo. Kasneje je Martin splezal tudi na tribuno, v objem pa mu je pritekel oče.

Atletico Madrid - Barcelona
Nedelja, 1.12.2019, ob 20:55 na SK1.

"Neverjetno je. Nikogar nisem izneveril, resnično sem zadovoljen. Z očetom sva bila oba v solzah. On je 21 let igral za West Ham, danes pa me je gledal, ko sem debitiral v Premier League in nesem dovolil, da bi mi Chelsea zabil zadetek. Pred tekmo sem imel veliko tremo, a se je vse skupaj dobro končalo. Jedel nisem dva dni, soigralec Aaron Cresswell se mi je smejal, ker se nisem niti dotaknil hrane na krožniku," je po tekmi povedal Martin.

Foto: Profimedia David Martin

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.