Dediča čaka 10 tisoč evrov

Foto: Žurnal24
Lastnik neke picerije v Nemčiji Rafaelo De Bastiani, je nogometašem Bochuma v primeru, da odščipnejo točko Bayernu, katerega barve brani tudi Zlatko Dedić, obljubil bogato nagrado.
Oglej si celoten članek

Rafaelo De Bastiani je tako goreč oboževalec nogometašev Schalkeyja, ki se z Bayernom bori za naslov nemškega prvaka, da je pripravljen v primeru, da Bochum osvoji točko v tekmi z Bayernom, nogometašem nakazati po 10 tisoč evrov nagrade.

"Upam, da bom s to gesto zakuhal borbo za naslov prvaka Bundeslige. Premije bodo prejeli nogometaši, ki bodo zares igrali dobro," je dejal 55-letni lastnik picerije, ki od leta 1978 živi v Nemčiji. "Moje srce pripada Schalkeju. vse bi dal, da postane prvak," dodaja goreč navijač.

Odzvali so se že v nemški nogometni zvezi in dejali, da je vsako sponzoriranje posameznikov s strani neodvisnega darovalca nezakonito.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.