Déjà vu? Na Super Bowlu spet Giants vs. Patriots

Foto: EPA
Foto: EPA
Po sinočnjih polfinalnih tekmah lige ameriškega nogometa NFL sta znana udeleženca enega največjih športnih spektaklov na svetu. V velikem finalu, Super Bowlu, ki bo 5. februarja v Indianapolisu, bosta zaigrali ekipi New England Patriots in New York Giants.
Oglej si celoten članek

Newyorčani so sinoči v konferenčnem finalu premagali San Francisco 49ers po podaljšku z 20:17, New England pa je bil v odločilni tekmi za vstop v finale s 23:20 boljši od zasedbe Baltimore Ravens. Letošnja finalista sta se na Super Bowlu pomerila že pred štirimi leti, takrat je New York zmagal s 17:14.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.