Dekle na mestu

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Maja Vidmar je zmagovalka letošnjega svetovnega pokala v športnem plezanju. Najboljša na svetu. Ena od vražjih Slovenk. "Plezanje je moj način življenja," nam je zaupala v naši redni torkovi rubriki Druga plat.
Oglej si celoten članek

Maja Vidmar ima za seboj najlepše leto v karieri. Tudi najuspešnejše. Športno javnost je osupnila s šestimi zaporednimi zmagami v svetovnem pokalu, nazadnje v Kranju . Zmagovalka skupnega seštevka tega tekmovanja je pri še ne 22 letih najboljša na svetu. "Nikoli se ne bi odpovedala plezanju," nam je dejala Škofjeločanka, ki sanja o potovanjih. Za seboj ima uspešno preteklost, mnogi verjamemo, da je pred njo sijajna prihodnost, a svetlolasa Gorenjka najraje živi v sedanjosti. "Zdaj in tu mi je najlepše."

168 cm visoka in 48 kg težka športnica je navdušena nad španskim jezikom in Španijo , z uspehom v šoli pa se ne hvali ravno. Študentka multimedije, k na svojo lično urejeno spletno stran "obeša" tudi filmčke, ki jih sama zmontira, uživa v filmih in v kino dvoranah. Maji vliva dodatno energijo tudi njen fant, prav tako plezalec, Anže . Brez dvoma, dekle na mestu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.