Del Bosque odgovarja: Delam vsak dan

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Španski selektor Vicente Del Bosque se je odzval na besede Joséja Mourinha, ki je izjavil, da nima časa za razmišljanje o zlati žogi, saj ga v enem tednu čakajo tri tekme. ''Guardiola ima čas, ker je na počitnicah. Del Bosque ima tri mesece počitnic, saj ima tekmo šele februarja,'' je povedal Mourinho.
Oglej si celoten članek

Vicente Del Bosque je Joséju Mourinhu odgovoril na izjavo, da bo razmišljanje o dobitniku zlate žoge prepustil Pepu Guardioli in španskemu selektorju, ki imata za to dovolj časa. ''Delam vsak dan. Če želite, me lahko vidite ob 9.30. Njegovim besedam ne morem pripisati prevelikega pomena. Jaz sem z vsem na tekočem. Vsakdo lahko misli, kar želi. Ko sem slišal njegove besede, sem se nasmehnil, saj je res, da igramo šele februarja,'' je povedal Del Bosque.

Piqué: Naziv trenerja leta zasluži Del Bosque

Foto: EPA gerard pique Nogometaš Barcelone Gerard Piqué je še enkrat poudaril, da sta njegova favorita za nagrade Lionel Messi in Vicente Del Bosque. ''Petdeset golov v ligi je noro. Če vprašate mene, je Leo velik favorit,'' je povedal Piqué in spregovoril še o nagradi za najboljšega trenerja. "Želim, da zmaga Vicente, ker je osvojil evropsko in svetovno prvenstvo. Svojo nalogo je opravil odlično, in tudi ko so ga mediji kritizirali, je ostal zvest svojim načelom. Njegovo vodenje je spektakularno in zasluži si nagrado," je dodal nogometaš Barcelone. Piqué je prepričan, da ima španski selektor večje možnosti kot Guardiola ali Mourinho, ki sta nagrado že osvojila, za konec pa je še razkril, da bi se Andrés Iniesta lahko vmešal v dvoboj Messi – Ronaldo.

Scolari: Mourinho in Ronaldo

Novopečeni brazilski selektor Luiz Felipe Scolari bi nagrado za najboljšega trenerja podelil Joséju Mourinhu. ''Izbral bi Mourinha, saj menim, da je eden od najboljših trenerjev na svetu in je odlično opravil svojo nalogo v Portu, Chelseaju, Interju in Realu. Zaradi njegovega neprekinjenega dela bi mu dal to nagrado,'' je povedal Scolari. Njegov favorit med nogometaši pa je Cristiano Ronaldo. ''Že štiri, pet let igra spektakularno, nagrado pa je osvojil le enkrat. Glasoval bi zanj, tudi zato, ker sem delal z njim, in se zavedam, kako predan in delaven je,'' je dodal Brazilec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.