Del Piero v bolnišnici: "Ne morem verjeti, da tako boli"

Foto: Epa alessandro del piero
Sloviti napadalec Juventusa je potreboval nujno zdravniško pomoč.
Oglej si celoten članek

Legenda italijanskega nogometa Alessandro Del Piero je moral zaradi ledvičnih kamnov poiskati nujno zdravniško pomoč. "Ne morem verjeti, da stvarca, velika nekaj milimetrov, lahko povzroči takšno bolečino," je na Instagramu zapisal svetovni prvak 2006.

Ob zapisu je 45-Alessandro Del Piero priložil fotografijo z bolniške postelje v Los Angelesu, na kateri ima masko na obrazu. Drugih podatkov ni izdal, njegovi oboževalci pa so profil že zasuli s sporočili in dobrimi željami.

Del Piero je bil z Juventusom petkrat prvak Italije, enkrat pokalni zmagovalec, štirikrat superpokalni, poleg naslova svetovnega prvaka z Italijo pa ima v svojih vitrinah še evropsko superpokalno lovoriko, medcelinski pokal in naslov evropskega klubskega prvaka.

Del Piero je nogometno pot začel v Padovi (1991-92), kmalu za tem pa se je preselil v Torino, kjer je ostal devetnajst sezon. V zatonu kariere je dve sezoni odigral za Sydney, športno pot pa je sklenil 2014 v dresu ekipe Delhi Dynamos iz Indije.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:22 19. Maj 2020.

    Dobrodošli na najboljši strani za zmenke seksa -- B­r­ed­h­ot­.­C­om

  • 21:34 18. Maj 2020.

    Še dobro, da ni dobil Korone, kako baje šele to boli...;-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.