Delije napadle Jeleno Karleušo

Foto: Žurnal24 Navijači Crvene zvezde še niso odnehali s huliganstvom. (Foto: Reuters)
Navijači beograjske Crvene zvezde so zgodaj zjutraj na ulici napadli nogometaša Crvene zvezde Duška Tošića in njegovo ženo, pevko Jeleno Karleuša.
Oglej si celoten članek

Besedni spor je prerastel v metanje kamenja, na srečo pa nihče ni bil težje poškodovan. Zato pa je v novem incidentu srbskih huliganov nastala materialna škoda, saj so navijači, ki so nogometašu predvsem zamerili slabo igro na derbiju proti Partizanu (0:1), s sprejem z neprimernimi besedami popisali avtomobil zakoncev Tošić.

Predstavnik Crvene zvezde Marko Nikolovski to zanika in pravi, da kamenjanja ni bilo ter da je bil spopad zgolj besedne narave. Srbski mediji še pišejo, da je turbofolk pevka slovenskih korenin Jelena Karleuša klicala na policijo, ki je posredovala in dva polnoletna mladeniča privedla na 48-urni pripor na policijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.