Dempseyja bo spomnil na zlomljeni gleženj

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentančni napadalec Nejc Pečnik meni, da je Slaviša Stojanović v vlogi selektorja zadetek v polno. Clinta Dempseyja bo na torkovi prijateljski tekmi z ZDA spomnil, kako ga je lani poškodoval.
Oglej si celoten članek

"Človek niti ne ve, kaj se je zgodilo, da me je poškodoval, ga bom pa jaz malo opomnil,“ je Nejc Pečnik, napadalec slovenske nogometne reprezentance, pred torkovo prijateljsko tekmo z ZDA v Stožicah povedal za nzs.si.

Korošec ima namreč na srečanje z ZDA silno grenke spomine. Na lanskem svetovnem prvenstvu si je namreč na njej zlomil gleženj, kar ga je za dolge mesece poslalo na bolniški dopust. Boter njegove poškodbe je bil Clint Dempsey, ki je pri enem od priigravanj v končnici tekme padel ob žogi, vendar ravno na slovenskega rezervista, ki so ga takoj odpeljali v bolnišnico, nesrečni dogodek pa je zanj seveda pomenil tudi konec svetovnega prvenstva.

"Zelo dobra izbira, z veliko igralci je delal, o njem govorijo tudi rezultati v slovenski ligi. Mislim, da smo se tem selektorjem sposobni narediti tudi kaj velikega,“ pa o selektorju Slaviši Stojanoviću meni Pečnik, član ruskega kluba Krylja Sovjetov. Korošca sicer novi selektor ni vodil še kot najstnika, kot nekatere druge člane reprezentance, zato pa sta vseeno sodelovala, in sicer v Celju v sezoni 2008/09. "Glede na stanje je vseeno znal držati disciplino in red. o njem lahko rečem same dobre besede, ne dobre, odlične,“ je še dodal Pečnik.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:36 13. November 2011.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870<br /><br />Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega …

  • 11:14 13. November 2011.

    Tako se govori Pečnik! 3 komade jim nabaši v gol!

  • 10:30 13. November 2011.

    Najbolj veselo bo, ko bojo američani zmagali 2:0.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.