Denič ponudil odstop

Foto: EPA
Foto: EPA
Selektor slovenske rokometne reprezentance Boris Denič je po neuspehu v kvalifikacijah za EP danes Rokometni zvezi Slovenije poslal pisno odstopno izjavo.
Oglej si celoten članek

O odstopu 45-letnega Borisa Deniča s selektorskega stolčka bo odločalo predsedstvo Rokometne zveze Slovenije, ki bo odločitev sprejelo predvidoma v petek, je danes poročal spletni portal delo.si.

Reprezentanca bo sicer pod vodstvom Deniča v četrtek odpotovala v Mersin, kjer jo čaka nastop na sredozemskih igrah. Denič je januarja letos na svetovnem prvenstvu v Španiji popeljal Slovenijo do četrtega mesta, največjega uspeha slovenske izbrane vrste po srebru na EP leta 2004.

Pogodba do Ria 2016

Denič bo v prihodnji sezoni vodil rokometaše beloruskega Dinama iz Minska. Denič ima mandat selektorja slovenske moške članske reprezentance do konca poletnih olimpijskih iger v Rio de Janeiru leta 2016.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.