Denisov prva žrtev v Anžiju

Foto: EPA
Foto: EPA
Ruski reprezentant Igor Denisov je prvi, ki je moral zaradi rezanja proračuna zapustiti Anži. Ruski vezist je že sklenil dogovor z moskovskim Dinamom.
Oglej si celoten članek

Kapetan ruske nogometne reprezentance Igor Denisov je prvi med zvezdniki ruske ekipe Anži Mahačkala, ki je začel pričakovani eksodus večine zvezdnikov, med njimi tudi Kamerunca Samuela Eto'oja, Brazilca Williana in Rusa Jurija Žirkova.

Ker moštvo iz Dagestana ni izpolnilo zelo ambicioznih ciljev, ki jih je po nakupu kluba leta 2011 zastavil ruski milijarder Sulejman Kerimov, ta je v klub vložil več kot 230 milijonov evrov, je lastnik že v sredo napovedal prodajo večine zvezdnikov.

Dnevnik Sport Express danes piše, da se bo trojica ruskih nogometašev Anžija - med njimi tudi Denisov in Žirkov - kmalu preselila v vrste moskovskega Dinama, medtem ko tiskovna agencija R-Sport poroča, da se je Denisov z Dinamom že dogovoril o vseh podrobnostih za štiriletno pogodbo. "Lahko potrdimo, da je Denisov že član moskovskega Dinama," so zapisali pri agenciji R-Sport.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.