Derbi pripadel Puntarju

Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem Foto: Žurnal24 Derbi med Puntarjem in Oplastom je pripadel Tolmincem
V Tolminu je na severnoprimerskem derbiju 18. kola prve slovenske futsal lige zmagala ekipa Puntarja, ki je s 6:3 ugnala Oplast iz Kobarida. Kristjan Čujec je zabil tri zadetke. Tu je galerija.
Oglej si celoten članek

Oplast je na lestvici drugi, tretji pa Puntar. Vodi Litija, ki je ekipo Dobovec Trgovine Jager ugnala s 4:3.

V obalnem derbiju so se zmage s 6:3 veselili Izolani; Džoša Lazarevič in Valdi Lakošeljac sta dosegla po tri zadetke. Mile Simenovič je v Litiji dve sekundi pred koncem srečanja zadel za zmago vodilne ekipe.

Futsal, izidi, 18. kolo:

Lestvica:
1. Litija 43 točk

2. Kobarid 39
3. Puntar 37
4. Dobovec 32
5. Škofije
6. Safir
Oplast Kobarid : Puntar 3:6 (1:2) 

Sevnica : Casino Safir 2:3 (1:3)

Litija : Dobovec Trgovine Jager 4:3 (2:0)

Izola : Bronx Škofije 6:3 (2:0)

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.