Derbi z dobrim namenom; na ledu tudi Kopitar

Foto: Anže Petkovšek sport 11.04.11, Matjaz Kopitar, trener slovenske hokejske reprezentance, Risi, s
Na nocojšnjem "prijateljskem derbiju" bo v dobrodelne namene za jeseniško ekipo zaigral tudi selektor Slovenije Matjaž Kopitar.
Oglej si celoten članek

Hokejska zveza Slovenije ter fundacija Jakec in čarobna lučka za pomoč otrokom s cerebralno paralizo sta za danes organizirala dobrodelno tekmo nekdanjih igralcev Olimpije in Jesenic, ki so v preteklih desetletjih navduševali hokejske 
navijače.

Tekma se bo v dvorani Tivoli začela ob 20.30, izkupiček pa bodo prireditelji namenili fundaciji za terapije, nakup terapevtskih pripomočkov in opreme ter usposabljanje nevrofizioterapevtov. Za vzdušje v dvorani bodo skrbeli tudi radijski novinar in imitator Jure Mastnak ter navijačice Ice Ladies.

Vstopnice za humanitarno-športni dogodek lahko navijači kupijo v poslovalnicah Eventima in na Petrolovih bencinskih servisih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.