DeRozan pisal zgodovino Toronta

Foto: Profimedia demar derozan
V severnoameriški košarkarski ligi NBA so na prvi dan novega leta odigrali štiri tekme.
Oglej si celoten članek

Poseben dosežek je uspel DeMaru DeRozanu, ki je za zmago Toronto Raptors prispeval kar 52 točk, s čimer se je zavihtel povsem na vrh najuspešnejših igralcev v zgodovini edine kanadske ekipe v ligi NBA.

Toronto, drugo najboljše moštvo vzhodne konference, je po podaljšku odpravil Milwaukee Bucks s 131:127. Raptors so nepremagljivi pod domačima obročema, saj so vpisali še dvanajsto zaporedno domačo zmago.

DeRozan, met iz igre 17:29, je tretji igralec Toronta, ki je na eni tekmi dosegel vsaj 50 točk. Doslej sta se s tem dosežkom lahko pohvalila Vince Carter in Terrence Ross, ki sta dosegla 51 točk.

Od štirih tekem v ligi NBA na novega leta dan sta se dve končali po podaljšku. Portland Trail Blazers je bil po rednem delu boljši od Chicago Bulls s 124:120.

Na preostalih dveh tekmah je ekipa Brooklyn Nets na domačem parketu premagala Orlando Magic z 98:95, košarkarji Minnesota Timberwolves pa so bili doma boljši od Los Angeles Lakers s 114:96.

Miami Heat, za katerega igra slovenski kapetan Goran Dragić, bo prvič v novem letu zaigral doma, ko bo v noči na četrtek gostil Detroit Pistons. Miami je trenutno na sedmem mestu na lestvici vzhodne konference.

Liga NBA, izidi:

Brooklyn Nets - Orlando Magic 98:95
Toronto Raptors - Milwaukee Bucks 131:127 (podaljšek)
Chicago Bulls - Portland Trail Blazers 120:124 (podaljšek)
Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers 114:96

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.